top of page

"Jeg har modtaget et girokort??" 

 

Kære Beboer i området for Gladsaxe-Buddinge Grundejerforening.  

 

Du er formentlig endt her på siden, da du har modtaget en opkrævning og er uforstående overfor dette. 
 

Der er sket nogle ændringer i foreningen her i 2022 som der er omtalt på årets Ordinære Generalforsamling - referatet finder du her på hjemmesiden. 

Nogle af ændringerne har betydet, at vi har fået nyt betalingssystem, hvorfor den gamle PBS aftale ikke længere er brugbar.
Derfor har vi måtte udsende et indbetalingskort for opkrævningen 2022. 

 

Hvis du (fortsat) ønsker at være medlem skal beløbet blot indbetales.
Beløbet blev vedtaget til kr. 120 for 2022 på Generalforsamlingen. Vi anbefaler at du samtidig med indbetaling tilmelder dig PBS (igen), således vi kan spare på papiret og gøre fremtidige betalinger nemmere for dig.
Hvis du ikke ønsker at være medlem, ignorerer du blot indbetalingskortet og så hører du ikke mere fra os, da vi er en frivillig forening.
 

Hvad får du ud af at være medlem i Gladsaxe-Buddinge Grundejerforening? 

 

Foreningen er en af kommunens største - og jo flere medlemmer, jo mere betydning har vi også over for kommunen, når der sker ændringer i vores område. 

 

Dertil har vi fælles værktøj, trailere, telte mv. som du kan låne. Du kan se hvilke ting du kan låne på hjemmesiden og hvem der står som udlåner af det. 

 

Vi har en desuden en Facebook gruppe, hvor vi kan hjælpe hinanden. Du finder den ved at søge på “Gladsaxe-Buddinge Grundejerforening”. 

 

Der sendes årligt et nyhedsbrev ud i foreningen samt indkaldelse til Generalforsamling.
Dette fortsætter vi med, men vil du være en del af den grønne omstilling, hvor vi sparer på papiret og portoen, så kan du skrive dig op til at modtage disse digitalt her på hjemmesiden. 


 

Venlig hilsen

Bestyrelsen

Gladsaxe-Buddinge Grundejerforening

bottom of page